Barman/vrouw - flexi-jobber of student voor weekendavond

 ‘t Hoekske heeft een vacature voor een

 
Barman/vrouw - flexi-jobber of student voor weekendavond

 

JobDe barman zorgt mee voor de uitbating, de kwaliteit en de goeie ambiance in café ’t Hoekske. 

 

Profiel: Vereist zijn sociale vaardigheden zoals luisteren en praten, met aandacht voor de klant.  Deze moeten worden gecombineerd met kracht om binnen de gestelde normen, het eigen werk doeltreffend te organiseren met doorzettingsvermogen, teamwerk en flexibiliteit. Ervaring in de sector is een bijzonder pluspunt.

OPGELET:

1.      De kandidaat werkt elders minimaal 4/5de en dit al sinds 9 maanden, om zodoende als flexijobber te kunnen werken.

2.      De job betreft voornamelijk de avond- en nachtshift in de weekends en vereist zeker beschikbaarheid in de periodes waarbij de studenten examens hebben.

Functie: de barman/vrouw komt in een team terecht waar verregaande kwaliteitszorg en professionaliteit hand in hand gaan met aangename werksfeer in groepsverband. Opleiding en begeleiding worden voorzien.

Beloning en carrière:  Het statuut van flexijobber geeft zeer interesaante verloningsmogelijkheden gezien het brutoloon gelijk is aan het nettoloon, dat bovendien vrij is van belasting, en gezien er op een avondshift voldoende uren kunnen worden gerpesteerd.

Solliciteren: kan enkel via de website www.hoekske.be, met vermelding voor welke job je solliciteert.