Barman/vrouw - fulltime

 ‘t Hoekske heeft een vacature voor een

 

Barman/vrouw - fulltime

Job:

De barman is verantwoordelijk voor de uitbating, de kwaliteit en de goeie ambiance in café ’t Hoekske.  De job is fulltime waarbij het werkrooster vooral avond- en ook weekendwerk bevat.  Met toepassing van de sectorale flexibiliteit en mits een goede planning kan het uurrooster resulteren in voldoende tijd voor een goede balans tussen werk en sociaal leven.

Profiel:

Vereist zijn hoge sociale vaardigheden zoals luisteren en praten, met aandacht voor de klant.  Deze moeten worden gecombineerd met kracht om binnen de gestelde normen, het eigen werk doeltreffend te organiseren met doorzettingsvermogen, teamwerk en flexibiliteit. Ervaring in de sector kan een pluspunt zijn. Maar hobbyisme is het geenszins…

Functie:

de verantwoordelijke barman/vrouw komt in een team terecht waar verregaande kwaliteitszorg en professionaliteit hand in hand gaan met aangename werksfeer in groepsverband. Opleiding en begeleiding worden voorzien, eventueel met toepasing van een IBO.

Beloning en carrière:

café ’t Hoekske is een zusterbedrijf van restaurants ’t Eetkafee te Heist en te Aarschot.  Bezoldigingen volgen vooreerst de CAO’s en hangen nadien verder af van de inzet en de bereikte groei van de barman/vrouw. 

Solliciteren:

kan enkel via de website www.hoekske.be, waar de kandidaat ook een document met de gedetailleerde jobomschrijving kan downloaden.

BijlageGrootte
Functie barman.pdf151.18 KB