Reserveer je tafel In 't Eetkafee Heist

Reserveer je tafel in 't eetkafee Heist

Reserveer vanaf nu je tafel in het Eetkafee van Heist ook online.

Graag bieden wij onze klanten met deze online reservatiemodule de mogelijkheid om hun reservaties te doen wanneer het hen past.

Je kan via deze module ook speciale verzoeken of aandachtspunten al meteen meesturen. We proberen er in de mate van het mogelijke rekening mee houden.

Voor alle dagen na vandaag kan u steeds reserveren. Voor de avond van vandaag zelf kan er slechts tot 16u00 on line gereserveerd worden. Na 16u00 kunnen reservaties voor de komende avond zelf dus enkel nog via het telefoonnummer 015/24.26.28.

Is er geen plaats meer in het Eetkafee van Heist, kijk dan eens of je misschien nog terecht kan in het Eetkafee in Aarschot. Het aanbod is hetzelfde, maar de omgeving is anders…

Op het terras kan er omwille van organisatorische redenen nooit gereserveerd worden. Je kan dan wel een tafel binnen in het restaurant reserveren. Als er bij aankomst dan nog plaats is op het terras, mag je daar meteen plaats nemen. Gelieve dan wel aan onze medewerkers te melden dat je had gereserveerd.

Dit systeem centraliseert de reservaties automatisch. Reserveren via een gewoon mailbericht is daarom af te raden omdat de reservatie dan riskeert verloren te gaan.

 

Werkt de tablebookermodule niet bij jou ? Probeer het hier

Reserveer je tafel in 

Heist

Aarschot