Gezocht: Pizzabakker

 

 

Gezocht:

Pizzabakker M/V
voor Weekendavond

 

 

Omdat pizza bakken in ’t Eetkafee een job is die veel energie, inzet en uithouding vereist, wordt er gezocht naar iemand die van deze job als studentenjob tijdens hogere studies of als flexi-job naast een 4/5de hoofdfuntctie, toch een vaste weekend-bijverdienste wil maken.

Profiel

’t Eetkafee zoekt iemand (m/v) die wil leren èn die kan volhouden.  De pizzabakker is plus 18-jaar. De pizzabakker is bereid om elke week op vaste basis een avond (17u00-23u00) te werken. Vereist is zin voor kwaliteit en een minimum aan organisatietalent. Kennis van keuken is niet vereist, want een opleiding wordt voorzien.  Maar fysieke sterkte en een goede conditie zijn een must.

Aanbod

’t Eetkafee biedt een job binnen een ploeg professionals, in een sfeer van ambiance waar tevens zucht naar steeds verder strekkende kwaliteit heerst.  De opleiding heeft tot doel om te kunnen functioneren als een volleerde pizzabakker, maar afwassen en helpen in de keuken behoren evenzo tot het takenpakket. 

Er is een voldoende lange termijnplanning die met agendabehoeften (familie, examen…) kan rekening houden.  Er is bezoldiging per uur volgens de normale horecabarema’s. 

De pizzabakker werkt normalerwijze één avond per week, maar tijdens vakanties is er mogelijkheid tot het vullen van meerdere dagen.

Solliciteren:

kan enkel via het online formulier  http://www.eetkafee.be/dp/Werkenbij.  
Dan zult u verder uitgenodigd worden voor een gesprek.  Uit de proefkandidaten zullen diegenen weerhouden worden, die het best aan het bovengestelde profiel beantwoorden.