Reserveer je tafel in Heist-o/d-Berg

Om iedereen de kans te geven op een plaatsje in ’t Eetkafee, reserveren wij onze tafels meer dan één keer per avond. In je bevestigingsmail staat het verwachte vertrekuur vermeld.

Je kan na je bezoek verder bijpraten in café ’t Hoekske naast ’t Eetkafee. Wens je toch wat langer te blijven? Stuur ons een berichtje via de knop "bekijk uw reservering" in je bevestigingsmail en wij passen je einduur aan voor je. 

Je kan ook speciale verzoeken of aandachtspunten al meteen meesturen. We proberen er in de mate van het mogelijke rekening mee houden.

Voor alle dagen na vandaag kan u steeds reserveren. Voor de avond van vandaag zelf kan er slechts tot 16u00 on line gereserveerd worden. Na 16u00 kunnen reservaties voor de komende avond zelf dus enkel nog via het telefoonnummer 015/24.26.28.

Is er geen plaats meer in het Eetkafee van Heist,probeer een kwartiertje later over vroeger. Is er nog altijd geen plaats kijk dan eens of je misschien nog terecht kan in het Eetkafee in Aarschot. Het aanbod is hetzelfde, maar de omgeving is anders…

Dit systeem centraliseert de reservaties automatisch. Reserveren via een gewoon mailbericht is daarom af te raden omdat de reservatie dan riskeert verloren te gaan

Op het terras kan niet gereserveerd worden. Je kan wel binnen een tafel reserveren,  als er buiten plaats is mag je daar altijd plaats nemen. Geef dan wel een seintje aan de garçon van dienst.

Reserveer in 't Eetkafee Heist

Na 16u00 kunnen reservaties voor de komende avond zelf enkel nog via het telefoonnummer 015/24.26.28.

Is onze reserveringsmodule niet zichtbaar ? klik hier